Warning: count(): Parameter must be an array or an object that implements Countable in /home/350020.cloudwaysapps.com/vddntzwhxb/public_html/libraries/cms/application/cms.php on line 464
Per Tengblad
 flag

Per Tengblad

perArbetslivets och företagens omvandling med globalisering, ny teknik och nya sätt att organisera arbetet är och har varit temat för mitt yrkesliv. I konsultuppdragen möter jag hela tiden nya verksamheter och människor men jag ser också att mönstren går igen – svårigheterna att hantera förändringar och få ett samspel inom företagen. Min ambition med den här bloggen är att reflektera över detta och kanske ge några tips och tankar kring arbetslivets utveckling och företagens organisering.


Mitt senaste inlägg:

Arbetsliv i förändring

Publicerad: måndag, 20 mars 2017

Efter mer än 30 år på ATK har jag nu valt att mer medvetet ställa om från lönearbete till ett flexibelt liv med arbete och skapande under  fria former. Detta manifesterade jag med att samla ihop människor jag arbetat med i mitt arbetsliv under parollen ”Arbetsliv i förändring” – vad har vi lärt oss under den senast trettio åren?  Jag bad dom också att inför detta skriva lite kort om deras erfarenheter.

Ett femtontal mer eller mindre kort skrivna bidrag till detta kom in och under lättsamma...

Läs mer...